У Великобританії в місті Лідс неадекватний чоловік жорстоко познущався над двома немовлятами. Відомо, що нелюд переламав дітям кістки. Це з'ясувалося, коли дитину доставили до лікарні батьки, які не могли зрозуміти, що сталося з їх дитиною.

Так, видання Yorkshire Evening Post повідомляє, що у дівчинки в госпіталі виявили 19 переломів, у тому числі множинні переломи ребер, гомілок і передпліч. Рентгенологи дійшли до висновку, що травми завдавли дитині в різні дні.

Люк Флінн, фото: yorkshireeveningpost

На друге немовля чоловік напав, попередньо потоваришувавши з матір'ю майбутньої жертви. Дівчина розповіла, що залишила чоловіка потримати дитину, поки збирала речі до поліклініки. Потім вона почула "крик, подібного якому ніколи в житті не чула". Дівчинку вона знайшла, на дивані.

Наголошується, що дитина вже до нападу була серйозно хвора і через скупчення рідини в головному мозку відчувала труднощі з рухом. Дівчинка отримала перелом кісток лоба і правої ноги. Нападник своєї провини не визнав. За інформацією британських ЗМІ, чоловіка засудили до десяти років позбавлення волі.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Нагадаємо, у Харкові молодого хлопця вбили в тролейбусі, поки очевидці знімали відео.

Як повідомляв Знай.uа тіло молодої харків'янки знайшли у вигрібній ямі, - вбили і кинули, як порожню пляшку.

Знай.uа писав, у Києві серед гаражів знайшли сидячий труп молодої дівчини, кадри не для слабкодухих.