У суботу, 1 січня, стало відомо, що в Ірані пасажирський літак авіакомпанії Iran Air при посадці викотився за межі злітно-посадкової смуги в аеропорту міста Керманшах. Про це повідомило місцеве агентство Mehr.

Так, представник організації цивільної авіації Ірану Реза Джаафар Заде заявив, що причиною авіакатастрофи стало несправне переднє колесо лайнера.

За його словами, Airbus-319 прилетів з Тегерана. У момент аварії на борту перебувало 102 пасажири та вісім членів екіпажу, проте ніхто не постраждав.

Нагадаємо, член парламентського комітету з розвитку іранського меджлісу Фараджулла Раджабов заявив, що "чорні ящики" зі збитого українського літака МАУ Іран не поверне.

Як повідомляв портал Знай.uа, депутати парламенту Канади на першій сесії нового скликання вшанували пам'ять жертв авіакатастрофи пасажирського літака "Міжнародних авіаліній України", який розбився 8 січня 2020 року в Ірані.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що 27 січня в Афганістані в провінції Газні розбився літак. Місцева влада заявила, що лайнер міг належати іноземній авіакомпанії. Дотепер немає достовірної інформації про борту, що зазнав аварії.