Стало відомо, що інфлюенсери в соціальній мережі Instagram почали постити повідомлення з інформацією про китайський коронавирус 2019 nCoV. Вони фотографуються в трендових аутфітах і з медичною маскою на обличчі. Про це повідомляє Insider.

Так, инстаграмер Джада Хай Фонг Нгуєн поділилася кадрами, на яких головним аксесуаром її "лука" стала чорна маска. Також вона уточнила, що використовує Cambridge Mask N99 Pro.

До того ж, дівчина розповіла, що вирішила написати про те, як уберегтися від смертельного коронавіруса, тому що, згідно з її спостереженнями, "чимало людей досі недостатньо інформовані про серйозність спалаху інфекції".

"Тепер вони знають, і я щаслива", - додала Нгуєн.

У свою чергу, дівчина під псевдонімом Jeli Pong оприлюднила знімок з міжнародного аеропорту в Куала-Лумпурі. На фото вона відображена в хірургічній масці. Її публікація зібрала понад 32 тисячі лайків.

Популярні новини зараз

Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Популярна блогер Адена Вілсон також вважає, що краще запобігти хворобі, ніж намагатися вилікувати її.

Слід зазначити, кількість хворих китайським коронавірусом 2019 nCoV склало 9692 людина, 213 - померли. Перше місце за кількістю заражень продовжують займати Хубей і місто Ухань. Потім йдуть провінції Чжецзян, Гуандун і Хенань.

Нагадаємо, що всесвітня організація охорони здоров'я оголосила надзвичайний стан міжнародного рівня за поширення коронавірус з Китаю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", читачам представили інструкції від ВООЗ щодо китайського коронавіруса.

Також "Знай.ua" писав, що у Росії виявили перші випадки зараження коронавірусом.