Володимир Соловйов - російський телеведучий, публіцист, актор, співак і громадський діяч єврейського походження, рупор Кремля. Член російської політичної партії «Єдина Росія». Відомий своїми антиукраїнськими висловами та пропагандою. Став техноблогером і виклав огляд на розкладний смартфон Huawei Mate X.

Телеведучий пожартував про коронавірус в посилках, а потім порівняв смартфон Galaxy Fold і iPhone 11 Max. Сам огляд Соловйов опублікував у своєму Инстаграм, але користувачі люб'язно перезалили його на YouTube. Де подивитися на нього може кожен охочий.

Нагадаємо, раніше в одеському ресторані "Рак і щука" по вулиці Буніна (колишній "Трубадур") крутили російські телеканали, у ефірі яких засвітився топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов.


Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Соловйов заявив, що в наступному "нормандському саміті" взяти участь від України нібито повинні президент-втікач Віктор Янукович і екс-прем'єр-міністр Микола Азаров.


Також "Знай.ua" писав, що один з головних пропагандистів Кремля Володимир Соловйов хоче отримати громадянство ЄС. Проте в ЄС проти.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще