Пункти пропуску на кордоні з китайською провінцією Хейлунцзян в Хабаровському краї, Єврейської автономної області і в Амурській області не будуть працювати до 7 лютого.

Про це повідомляється в документі Хабаровського філії Росгранстроя, який опублікував губернатор Хабаровського краю Сергій Фургал на своїй сторінці в Instagram.

Закриті кордони, фото скріншот з Instagram

Як стало відомо із документа, таку домовленість досягли губернатори всіх областей, межуючих із Китаєм. Так, кордони будуть закриті до 7 лютого.

Коронавірус з Китаю, фото financoff

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Одночасно з цим, канцелярія інформує, що спалаїхів коронавірусу з Китаю у пунктах пропуску не зареєстровано", - сказанов повідомленні.

Коронавірус з Китаю, фото financoff

Зараз у всьому світі заражено понад 2000 людей, а в Китаї десятки померлих через важкі ускладнення. Внаслідок чого президент Сі Цзіньпін вчора випустив безпрецедентне попередження про "серйозну ситуацію".

Багато російських туроператорів за рекомендацією Ростуризму призупинили продаж турів в Китай. Деякі місцеві жителі прикордонних з КНР російських містах висловлюють свої побоювання з приводу поширення захворювання.

Нагадаємо, порятунок від коронавірусу: пухнастий улюбленець зберіг життя жінці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пацієнтів з коронавірусом 2019-nCoV позначають на карті світу червоним кольором.

Також "Знай.ua" писав, що ломляться через огорожі та протягують останні гроші: в мережі з'явилося відео зі зневіреними китайцями.