У житті королівських сімей різних країн існують правила та звичаї, через які стають неможливими багато подружніх союзів і парам доводиться розходитися. Серед них іспанський король Феліпе, принц Гаррі, шведська принцеса Мадлен, донька королеви Єлизавети принцеса Анна, а також її сестра принцеса Мадлен.

Принц Гаррі і Крессида Бонас

Пару познайомила принцеса Євгенія у 2012 році, і в результаті Крессида стала найвідомішою коханою принца задовго до Меган Маркл. Пара розійшлася у 2014 році, оскільки дівчина не витримала уваги громадськості.

Принц Гаррі і Кресіда Бонас, фото: Getty images

Принц Гаррі і Челсі Деві

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Пара була разом протягом семи років і від них уже чекали повідомлення про заручини. Гаррі та Челсі познайомилися в Кейптауні, дівчина була присутня на 60-річчі принца Чарльза і навіть бачилася з королевою. Розійшлися закохані у 2011 році через надмірну увагу публіки.

Принц Гаррі та Челсі Деві, фото: Getty images

Принцеса Мадлен і Йонас Бергстром

Шведська принцеса викликала сильний резонанс у пресі, коли відкликала заручини з давнім коханим. Вони були разом сім років, і ця подія стала першою в новітній історії, коли весілля скасували буквально напередодні. За чутками Йонас Бергстром зрадив нареченій.

Принцеса Мадлен і Йонас Бергстром, фото: Getty images

Принцеса Анна і Ендрю Паркер-Боулз

Донька королеви у 1992 році розлучилася з Марком Філліпсом і знову вийшла заміж за першого чоловіка Тімоті Лоуренса. Однак ще в 70-х роках вона зустрічалася з Ендрю Паркером-Боулзом, шлюб з яким був неможливим. Перешкодою стало те, що Ендрю був ревним католиком, а вся королівська сім'я відвідувала англіканську церкву. Що цікаво, потім Ендрю одружився з Каміллою Шенд, яка взяла його прізвище і згодом вийшла заміж за принца Чарльза!

Принцеса Анна та Ендрю Паркер-Боулз, фото: Getty images

Принцеса Маргарет і Пітер Таунсенд

Перед заміжжям з Ентоні Армстронгом-Джонсоном, у принцеси Маргарет був роман з військовим Пітером Таунсендом. Вони заручилися у 1953 році, проте оскільки раныше він був одружений, для шлюбу потрібне було схвалення королеви. Протистояння тривало два роки, потім Маргарет поступилася Єлизаветі II та розірвала заручини.

Принцеса Маргарет і Пітер Таунсенд, фото: Getty images

Король Феліпе і Єва Саннум

Іспанська принц, а нині король Феліпе потрапив на обкладинки газет у 2001 році, коли стало відомо про його роман з колишньою моделлю Євою Саннум. Одразу виникло чимало дискусій щодо того, чи може він на ній одружуватися без наслідків для трону. В результаті Феліпе відступив, заявивши про розірвання стосунків.

Король Феліпе і Єва Саннум, фото: Getty images

Нагадаємо, раніше від'їзд принца Гаррі зіграв на руку Вільяму: Єлизавета II призначила чоловіка Міддлтон на нову королівську посаду

Як повідомляв портал "Знай.ua", принц Гаррі і Меган Маркл у Канаді: Трюдо і Єлизавета ІІ вирішують долю герцогів

Також "Знай.ua" писав, що королева Єлизавета II захворіла після від'їзду Гаррі та Меган: інформація з Букінгемського палацу