З'явилася інформація, що коханим 30-річної жительки Німеччини Мішель Кобке став літак моделі Boeing 737-800. Саме йому жінка зізнається в коханні.

Мішель Кобке

Так, Мішель зустріла "любов усього свого життя" ще у березні 2014 року, під час перебування в аеропорту Тегель (Берлін).

Також жінка зізнається, що повітряний лайнер відразу ж привернув її увагу своєю могутньою красою. Протягом декількох років Мішель приходила на територію аеропорту і милувалася злетами і посадками свого "коханого".

Мішель Кобке

Популярні новини зараз

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Показати ще

Вже у вересні 2019 року керівництво повітряної гавані дозволило німці зайти в ангар, де знаходився той самий Boeing 737-800.

Саме цей щасливий день Мішель називає моментом першого поцілунку зі своїми коханим.

"Час в ангарі було самим прекрасним в моєму житті. Я була поруч з ним, я обіймала його, ми насолоджувалися хвилинами, проведеними разом", — поділилася наречена.

Мішель Кобке

До того ж, жінка обіцяє одного разу переїхати жити в той самий ангар для того, щоб проводити з транспортним засобом якомога більше часу разом.

Згідно з інформацією видання The Sun, Кобке вийде заміж за літаків 18 березня 2020 року. Урочиста церемонія пройде в Амстердамі, на нього будуть запрошені близькі друзі і родичі майбутньої нареченої.

Однак, самого "нареченого" на весіллі не буде і довгоочікуваний захід пройде без його участі. Але у Мішель є його точна зменшена копія. Жінка засинає з іграшковим літаком, розмовляє з ним і проводить у його компанії весь свій вільний час.

Мішель Кобке

Нагадаємо, що відомий російський музикант Барі Алібасов спростував чутки про майбутнє весілля Анастасії Волочкової, яка нібито повинна була відбутися з сином художника Нікаса Сафронова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", п'ятирічна річниця весілля - хороший привід згадати приємні моменти сімейного життя, відсвяткувати в колі близьких і подарувати довгоочікувані подарунки.

Також "Знай.ua" писав, що популярна співачка Крістіна Орбакайте і її чоловік, бізнесмен Михайло Земцов в цьому році святкуватимуть півтора десятиріччя подружнього життя.