Нещодавно в мережі з'явився відеоролик, на якому військові Сполучених Штатів заблокували росіянам дорогу до нафтового родовищу в Сирії. Як тільки подія набрала більшого резонансу на неї відреагували в Держдепі США. І поспішили повідомити про ще один інцидент.

За словами представника США в справах Сирії Джеймса Джеффрі, американські війська перехопили російського генерал-майора.

Були проблеми із запобіганням інцидентів на землі в Манбідж, які почалися приблизно 14 місяців тому, коли росіяни перемістилися в південно-східну частину цього периметра. В якийсь момент ми перехопили російського генерал-майора, який їхав в сторону міста Манбідж. Але це було вирішено військовими каналами - розповів Джеффрі

Ім'я затриманого генерала не розголошується.
Раніше лише були повідомлення про збільшення кількості американських військовослужбовців у Сирії.

Нагадаємо, раніше одіозний ексрегіонал та колишній нардеп Михайло Добкін знову "відзначився" черговою витівкою.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.ua", 8 місяців Президент Зеленський має можливість впливу всі питання військового сектора, особливо після отримання моно-більшісті своєї партії.


Також "Знай.ua" писав, що Зеленський на економічному форумі шукав спонсора для України - не ідеї, не інвесторів, не контактів, а того, хто дасть грошей і вирішуватиме все за нього.