Надзвичайний випадок стався в аеропорту Новосибірська, де в один момент з життя могли піти близько двохсот людей. Відтак, просто перед самісіньким польотом загорівся двигун літака авіакомпанії S7, пише в Twitter один з пасажирів Альбац Манделаки.

Відтак, як відзначається, інцидент мав місце приблизно о першій годині ночі в аеропорту Толмачево. Саме там загорівся двигун літака А-321neo, який повинен був вилетіти за маршрутом Новосибірськ-Камрань.

Пасажири літака, фото з вільних джерел

"У новосибірському аеропорту Толмачево сталося займання палива в двигуні літака Airbus A-321 авіакомпанії S7 Airlines, що виконував рейс Новосибірськ - Камрань (В'єтнам). Евакуювали 180 пасажирів, ніхто з них не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили у самій авіакомпанії, загоряння сталося через скупчення авіаційного палива у вихлопній системі літака. Наразі ж правоохоронці вже проводить перевірку стосовно дотримання законодавства про безпеку польотів і прав споживачів.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно через авіакатастрофи, пов’язані з проблемами з літаками, пішов у відставку президент компанії Boeing Денніс Меленберг.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Казахстані розбився літак із сотнею пасажирів на борту: перші кадри з місця катастрофи

Знай.uа писав, авіакатастрофа літака МАУ в Ірані: версії, експертна думка, що відомо.