З'явилася інформація, що на заході Сполучених Штатів Америки, в штаті Юта, де раніше відбулася стрілянина біля одного з місцевих навчальних закладів, сталася нова трагедія. Про це повідомляє телеканал CNN з посиланням на місцеву поліцію.

Стрілянина в штаті Юта

Так, в результаті кривавої стрілянини загинули чотири людини, ще одна постраждала. Жахливий інцидент стався в п'ятницю, 18 січня, в місті Грантсвілл, в штаті Юта, в Америці, на перетині вулиць Main Street і 130 South.

Згідно з даними телеканалу, на даний момент потерпілий знаходиться в міській лікарні. Також правоохоронним органам вдалося затримати одного підозрюваного.

Зараз обставини стрілянини невідомі, а також загрози для місцевого населення немає.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Ми стурбовані жахливими новинами, які прийшли сьогодні ввечері з Грантсвіллу. Ми оплакуємо загибель невинних людей", - написав губернатор Юти Гері Герберт на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Нагадаємо, що у Києві на одній з скандальних будівництв сталася стрілянина під час того, як забудовник намагався завезти будматеріали на територію будівництва.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у світовому суді російського Новокузнецька місцевий житель влаштував стрілянину через несправедливого, на його думку, рішення.

Також "Знай.ua" писав, що в Далласі (США) під час шкільного матчу між командами "Саут-Оук-Кліфф" і "Кімбол" сталася стрілянина.