Цими днями надзвичайний випадок стався в аеропорті Гонконгу. Саме там авіакомпанія Hong Kong Express Airways змусила 25-річну пасажирку пройти тест на вагітність, аби переконатися у тому, що вона не летить до Америки, аби дитина, народившись, отримала тамтешнє громадянство, пише BBC.

Як відзначається, інцидент мав місце ще у листопаді минулого року, однак відомо про нього стало тільки зараз. Відтак, Мідорі Нішіда, саме так звати жінку, збиралася вирушити літаком з Гонконгу до міста Сайпан, що на Північних Маріанських островах.

Аеропорт, фото: Shutterstock

Варто зауважити, що ця територія є у союзі з США, а тому якщо на ній хтось народить дитину, то вона має право на громадянство Америки.

Так, перед польотом працівники компанії змусили жінку пройти тест на вагітність, хоча остання й говорила, що не носить під серцем дитини. Тільки після цього пасажирку, яка пізніше назвала цю подію "вкрай принизливою й розпачливою", впустили у літак. Вже коли ситуація набула значного розголосу, то авіакомпанія вибачилася перед Нішідою за інцидент.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"З лютого 2019 року ми вжили заходів щодо всіх рейсів до Сайпана, аби забезпечити виконання імміграційних законів США. Ми одразу ж припинили такі дії — нині вони перебувають на розгляді", — заявили в Hong Kong Express Airways.

Нагадаємо, що у Києві – чергова страшна знахідка. На цей раз у сміттєвому баку було виявлено труп дитини

Як повідомляв портал Знай.uа , в Одеській області неадекватна мати жорстоко побила 4-річного сина у супермаркеті на очах у покупців.

Також портал Знай.uа писав, що у Кривому Розі на Дніпропетровщині випадкова перехожа знайшла немовля в під'їзді багатоквартирного будинку.