Якутський шаман Олександр Габишев заявив про новий похід на Москву, який стане його третьою спробою "вигнати Путіна". Дійство, зі слів шамана, заплановано на березні 2020 року. З цієї нагоди Габишев записав відеозвернення та опублікував його в YouTube.

Очікується, що якутський шаман буде не сам, оскільки, за його словами, на Москву вийде цілий загін. Габишев висловив свою тверду позицію, попри будь-які судові рішення та дії влади.

Володимир Путін, фото: Газета. ру

"Всім загоном вийдемо звідси. Незалежно від судових рішень, рішень влади. Я підкоряюся тільки закону бога", — заявив якутський шаман.

Олександр Габишев неодноразово наголосив, що його похід на Москву матиме мирний характер. Таке ж бачення у нього і щодо шляху самої Росії. Шаман називає своєю ціллю "вигнання демона".

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Загін мій буде йти мирним шляхом. І вся Росія буде йти мирним шляхом. Для ось цих змін, щоб демон був вигнаний мирними методами", — заявив Габишев.

Якутський шаман, скріншот із відео

Повідомляється, що вже не перша спроба якутського шамана вигнати з Москви президента РФ Володимира Путіна. Минулого разу на шляху в Москву Габишева затримали представники ФСБ. Тепер чоловік вирішив взяти з собою попутників — Кирила та Олексія, а також чотирьох лайок. У Сибіру зараз температура близько -44 ° C, шаман тягне на собі віз. Виявляється, що термін підписки про невиїзд шамана закінчився ще 14 жовтня, тому тепер він може вільно пересуватися.

Нагадаємо, раніше Сергій Шахов пройшовся по "болючим мозолям" Зеленського: ціни, тарифи, олігархи і не тільки

Як повідомляв портал "Знай.ua", поки освітянам урізали виплати, нардепам збільшили зарплату до 100 тисяч грн: Розенко приголомшив заявою

Також "Знай.ua" писав, що не Оманом єдиним: де і за скільки відпочивав Зеленський за півроку президенства