Відносини 38-річних Меган Маркл і Кейт Міддлтон завжди були на слуху. Після відмови герцогів Сассекських від королівських обов'язків розкрилися нові подробиці спілкування дружин принців.

Насправді Кейт і Меган в останній раз розмовляли ще півроку тому. Джерело, наближене до королівської сім'ї, зазначає, що герцогині припинили спілкування після того, як принц Гаррі з дружиною пішли з сімейного чату Whatsapp.

Меган Маркл і Кейт Міддлтон

Про це повідомив таблоїд Sunday People. Зараз герцог і герцогиня Сассекські багато спілкуються з Елтоном Джоном: вони регулярно телефонують по телефону.

Принц з дружиною буквально щодня розмовляють з співаком. Рішення про відмову від своїх обов'язків як членів королівського сімейства подружжя прийняли самостійно, але музикант надав їм підтримку, коли вони обговорювали свої плани.

Популярні новини зараз

Платитимете не 2,64 гривні, а 1,05 за кіловат: українцям пропонують унікальну можливість економії на комуналці

ТЦК забороняють користуватися телефоном: українцям розповіли, як себе захистити

Для трамваїв і тролейбусів встановили нові тарифи: скільки коштуватиме поїздка

Вони точно залишаться без броні: хтось із українців гарантовано потрапляє під мобілізацію з 18 травня

Показати ще

Маркл і Міддлтон, фото Instagram

Меган і Кейт востаннє бачили разом під час фінального матчу Вімблдонського турніру в жіночому одиночному розряді. Дружина принца Вільяма часто нахилялася до колишньої актриси, щоб втягнути її в розмову. Однак було помітно, що дружина принца Гаррі веде себе не так доброзичливо.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон вирішила помиритися з Меган Маркл, хитромудрий план викрито.

Як повідомляв Знай.ua, Меган Маркл пішла по стопах Кейт Міддлтон.

Також Знай.ua писав, що Маркл втекла від охорони заради дитини.