Стало відомо, що іранський експерт з інтернету Наріман Гаріб, який опублікував відео з ракетою, розповів, що Іран візьме на себе відповідальність за авіакатастрофу з Boeing 737. Про це повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

Аварії Boeing 737

Так, за його словами, в мережі пішли чутки про те, що Іран відповість за збитий рейс 737 і спише катастрофу на людську помилку.

"Ходять чутки, що уряд Ірану візьме на себе відповідальність, визнають, що збили рейс 737, і хочуть розповісти всім, що це сталося через людські помилки", - заявив Гаріб.

Аварії Boeing 737

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Проте, необхідно розуміти, що на сьогоднішній день Гаріб багато в чому свідомо чи несвідомо є учасником в інформаційній війні на боці Сполучених Штатів Америки.

Нагадаємо, що у США вважають, що український Boeing 737 авіакомпанії "МАУ" був збитий ракетою комплексу "ТОР". В мережі опублікували відео передбачуваного попадання ракети лайнер.

Як повідомляв портал Знай.ua, Іран як і раніше, офіційно заявляє, що ніякого відношення до авіакатастрофи немає і щоб, ймовірно, приховати докази, почав масову "чистку" території, де знаходяться уламки літака.

Також портал Знай.ua писав, що держсекретар США Помпео в ході телефонної розмови з президентом Зеленським запропонував Україні допомогу в розслідуванні авіакатастрофи літака МАУ в Ірані.