З'явилася інформація, що австралійська влада остаточно прийшли до висновку, що треба вбити тисячі місцевих верблюдів. Ці горбаті тварини п'ють занадто багато води в часи сильних лісових пожеж в Австралії. Про це повідомляє The Hill.

Верблюди в Австралії

Так, місцева влада вирішила вбити приблизно 10 тисяч верблюдів через те, що вони п'ють багато води, яка необхідна для гасіння лісових пожеж в Австралії. Для ліквідації цих тварин буде проведена спеціальна п'ятиденна кампанія, яка почнеться вже в середу, 8 січня.

Також видання зазначає, що верблюди, які активно розшукують воду, навіть пробираються у будинку місцевих аборигенів. Тіла бідних тварин будуть спалені або поховані.

Пожежі в австралійських лісах

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Нагадаємо, що лісові пожежі в Австралії, які не припиняються з вересня, забрали життя 24 людей і майже півмільярда тварин.

Як повідомляв портал Знай.ua, політолог Юрій Романенко висловився про реакцію українців на пожежі в Австралії.

Також портал Знай.ua писав, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко виставила трепетні фото з кенгуру і коалой, зроблені ще в часи зйомок популярного шоу "Орел і Решка". Артистка привернула увагу до масштабної проблеми палаючих лісів Австралії.