Знаменитий винахідник, мільярдер і генеральний директор SpaceX Ілон Маск станцював на заводі компанії Tesla в китайському місті Шанхаї, де у вівторок, 7 січня, запустили збірку позашляховиків Model Y. Відповідне відео він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

"На Tesla Giga в Шанхаї, не повторюйте на робочому місці," - підписав відео підприємець.

На тому ж заході Маск оголосив, що в майбутньому на заводі в Шанхаї компанія буде виробляти й нові моделі автомобілів Tesla. До того ж, він пообіцяв відкрити в Китаї інженерно-конструкторський центр, який зможе самостійно розробити нову машину.

Ілон Маск

Слід зазначити, що у вівторок, 7 січня, американська компанія Tesla початку в Китаї продажі електричних автомобілів Model 3, які були зібрані на шанхайському заводі. Ці автомобілі отримали 10 клієнтів. Більш того, це перші електрокарів Tesla, які були зібрані за межами Сполучених Штатів Америки.

Популярні новини зараз

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя

Показати ще

Нагадаємо, що проснователь аерокосмічної компанії SpaceX Ілон Маск анонсував перший пілотований політ космічного корабля Crew Dragon до Міжнародної космічної станції.

Як повідомляв портал Знай.ua, в 2019 році Tesla поставила в цілому 367 500 автомобілів, що на 50% більше, ніж у 2018 році.

Також портал Знай.ua писав, що компанія SpaceX, якою керує відомий бізнесмен Ілон Маск, збирається за цей рік вивести на орбіту півтори тисячі супутників зв'язку.