Стало відомо, що у Польщі розгорається гучний скандал через постановку, яку зробили діти в одній з початкових шкіл. Про це повідомляє видання Newsweek Polska.

Спектакль у Польщі

Так, цей незвичайний спектакль був показав ще 10 грудня в Замойском районі, однак суперечки тривають досі. Багатьом батькам не припало до душі, що діти були одягнені в роби в'язнів, вийшли на сцену поголеними на лисо і масово вмирали. Ще більше обурило батьків те, що інші діти зображували наглядачів і наділи на насіння форму СС. В кінці цієї скандальної постановки діти розіграли травля ув'язнених газом.

Музей Освенцима розкритикував постановку за відсутність такту. А от заступник міністра оборони і заступник міністра освіти Польщі, які були присутні на момент вистави в залі, не визнали постановку такою вже дивною.

Спектакль у Польщі

Популярні новини зараз

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Нагадаємо, що у Польщі 60-річний українець попався на керування автобусом у нетверезому стані. Повідомляється, що тільки дивом вдалося уникнути трагедії.

Як повідомляв портал Знай.ua, за останні три роки у Польщі затримали 19 громадян України шляхом внесення даних про них в систему Інтерполу для подальшої екстрадиції в Російську Федерацію.

Також портал Знай.ua писав, що Юрій Романенко пояснив, чи вдасться Україні наздогнати Польщу.