Надзвичайний випадок стався у США. Засновник Microsoft Білл Гейтс відзначився надзвичайною уважністю, подарувавши незнайомці 36 кг подарунків.

З 2013 року Гейтс щороку бере участь у церемонії обміну подарунками "секретний Санта" через RedditGifts. Онлайн-сервіс пов'язує користувачів соціального новинного сайту Reddit один з одним, і в 2019 році підопічною мільярдера стала молода дівчина, яка втратила матір.

17 грудня Шелбі з Мічигану прийшов лист про посилку від "Таємного Санти". Її відправили зі штату Вашингтон через RedditGifts. Дівчина відразу ж пожартувала, що, можливо, це від Білла Гейтса, який відомий великою любов'ю до RedditGifts. Але жарт Шелбі виявилася правдою.

Пакунок, який вручили їй у відділенні служби доставки, важив 36 кг. Коробка навіть не помістилася в її машину. Дівчині довелося відкрити подарунки на очах у схвильованих співробітників, які знали, хто став "Таємним Сантою" для Шелбі.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Значну частину інформації про інтереси Шелбі Гейтс і його команда отримали з її профілю в RedditGifts. Дівчина згадала любов до книг, "Зоряні війни", "Гаррі Поттера", гру "Зельда", серіал "Твін Пікс", кішок і відпочинку на природі. Був також один особливий факт, що команда Гейтса виявила самостійно.

Мама Шелбі померла в 2019 році від серцево-судинного захворювання, лише за 10 днів до її весілля. Гейтс пожертвував Американській кардіологічній асоціації на ім'я покійної - таке прохання її сім'я оприлюднила в некролозі.

"Я побачила знамениту листівку Білла Гейтса з фотографією, показує, як він її підписує, і у мене всередині все перевернулося", - розповіла Шелбі на Reddit.

Нагадаємо, що різдвяні дива все ще трапляються. Про це свідчить випадок в Іспанії, де безробітній мігрант з Сенегалу виграв 400 тисяч євро у різдвяній лотереї. На купівлю квитка він витратив 20 євро.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в американському штаті Каліфорнія чоловік придбав лотерейний білет Powerball та виграв джекпот у розмірі 447,8 мільйона доларів. Ім'я переможця поки не розголошується, про виплату грандіозного джекпоту заявив представник лотереї Ренді Міллер.

Також портал "Знай.ua", що мешканець фін зірвав найбільший в історії джекпот.