Стало відомо, що у Сполучених Штатах Америки на вулицях Нью-Йорка з'явився досить дивний хлопець, який називає себе Сетом.

Так, він виходить на Манхеттен з своєрідними одиночними пікетами, тримаючи в руках плакати з кумедними написами і закликами, зокрема "заборона" новорічних жартів, вимоги отримати підлокітник в літаку, а також питання про те, чому Меркурій завжди ретроградний.

Слід зазначити, що на його сторінку в соціальній мережі Instagram підписалися майже 2 мільйони чоловік.

І ось зовсім недавно з'явилася інформація про те, що профіль Сету веде маркетингова компанія Jerry Media. На підтвердження цього, у коментарях під знімками іноді з'являється акаунт бренду з рекламою речей, які носить хлопець. Однак там публічно не визнавали своє авторство.

Так чи інакше, багато користувачів знайшли себе в цих абсурдних "протестних" акціях.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Хтось повинен був це сказати", – пишуть користувачі мережі під публікацією.

"Кладіть більше чіпсів в упаковку" – написано на черговому плакаті американця.

"Припиніть викладати весь концерт в сторіс"

"Припиніть вставати, коли літак сідає"

Нагадаємо, що Грета Тунберг заявила, що перетинала земну кулю автомобілем, поїздом і катером, але не літаком, щоб вимагати дій за зміною клімату.

Як повідомляв портал Знай.ua, у французькій столиці Париж перед оперою Гарньє балерини виконали п'єсу з "Лебединого озера" в знак протесту проти пенсійної реформи у Франції, яка пропонує заборонити їм виходити на пенсію раніше.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві біля НСК "Олімпійський" зібралися розлючені городяни з плакатами. Вони виступають проти забудов в різних районах Києва.