Жахливий теракт стався у столиці Сомалі Могадішо. Відтак, невідомі підклали вибухівку в автомобіль та на людному контрольно-пропускному пункті зірвали її. В результаті цього, загинули десятки людей та постраждало ще більше, пише агентство Associated Press.

Як відзначається, подія мала місце зранку на одному із пропускних пунктів. Так, в одному з авто зірвалася бомба, закладена напередодні. Наразі невідомо, хто це зробив.

Вибух машини

За словами представника уряду, загинули щонайменше 30 людей, але кількість загиблих може зрости, адже кількість поранених перевищує 60, серед них є діти. Водночас, час член парламенту Сомалі Абдиризак Мухаммед стверджує, що наразі є понад 90 загиблих, серед них 17 поліцейських та 73 цивільних та четверо іноземців.

Нагадаємо, що у Росії в підмосковному місті Балашиха прогримів вибух – ледь не злетів на повітря сімнадцяти поверховий будинок. Наразі немає ніяких даних про загиблих і постраждалих, однак теракт в російських правоохоронних органах не підтверджують.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Також Знай.uа писав, що аварійна посадка літака в США мало не забрала життя десятка людей. Відтак, на борту перебувало 42 людини, одна у результаті аварійної посадки загибла, двоє серйозно постраждали, ще 10 осіб перебувають у лікарні.

Також Знай. ua писав, що страшна трагедія сколихнула Одесу, шансів вижити не було.