У Росії у річці Мойка виявили ймовірні останки розчленованої аспірантки із Санкт-Петербурга Анастасії Єщенко, яку вбив професор історії Олег Соколов. Зокрема, у річці знайшли людські ноги.

За даними адвоката Олександри Бакшеєвої, що представляє інтереси матері загиблої, останки виявили в межах Санкт-Петербурга, повідомляють місцеві ЗМІ.

"Експертиза ще не проведена, стверджувати точно ми не можемо. Але імовірно – так, це частини тіла Анастасії", – уточнила адвокат матері Єщенко.

Анастасія Єщенко, Facebook

"Навряд чи це буде мати якесь важливе доказове значення. Майже всі слідчі дії очевидно закінчені. Залишається лише ще раз передати співчуття рідним жертви", - заявив адвокат історика Олександр Почуєв.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Зазначимо, що за версією слідства у ніч на 8 листопада 2019 року історик Олег Соколов вбив і розчленував Єщенко у своїй квартирі на набережній Мойки й за добу виніс останки по частинах, намагаючись втопити в річці. Після цього Соколов приймав у себе гостей, коли в його оселі було тіло загиблої студентки.

Олег Соколов, Обласна рязанська газета

У річці виявили усі решки дівчини, окрім ніг. Самого історика затримали, коли він намагався втопити у річці рюкзак з руками жертви. На допиті Соколов розповів, що дівчину вбив із дрібнокаліберного обріза і сховав тіло у своєму будинку.

Нагадаємо, що в Чехії місцеві лікарні все активніше запрошують на роботу українських медиків. Нещодавно вони навіть звернулись до уряду країни для пришвидшення процедури оформлення необхідних документів.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні дані мільйонів боржників виставили напоказ, смартфон допоможе все виправити: що потрібно зробити.

Також портал Знай.uа писав, ким був історик-маніяк Соколов з комплексом Наполеона до страшного злочину.