Герцог Единбурзький покинув лікарню напередодні Різдва, провівши чотири доби під опікою лікарів.

98-річний принц Філіп провів чотири ночі в лікарні короля Едуарда VII в центрі Лондона і ″втік″ з медичного закладу о 8.49 ранку напередодні Різдва. Про це пише видання Мirror.

Чоловік Єлизавети ІІ вирушив до Сандінгема, щоб відсвяткувати Різдво з королевою. Там, у Сандрингемському палаці, він живе останні два з половиною роки, після "виходу на пенсію". Принц Філіп приєднається до членів королівської сім'ї, які традиційно святкують різдво в Норфолку.

У мережу потрапили відео і фото, зроблені папараці. На кадрах, які вдалося ″зловити″ фотографам, принц Філіп сів у машину на відокремленій вулиці позаду лікарні, зайнявши переднє пасажирське місце.

Герцога Единбурзького госпіталізували 20 грудня. Букінгемський палац повідомив, що це лише "запобіжний захід" і принц ліг на лікарняне ліжко "планово" на обстеження за порадою лікаря, і нічого страшного не відбувається.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

У той же час британські видання писали, що чоловік королеви Єлизавети II перед потраплянням до лікарні кілька тижнів боровся з недугою, схожою на грип.

Нагадаємо, в п'ятницю, 20 грудня, 98-річного чоловіка королеви Єлизавети II принца Філіпа поклали в лікарню.

Як повідомляв портал Знай.ua, публічний різдвяний вихід королеви Єлизавета ІІ та її рідних є одним з найбільш очікуваних подій року

Також Знай.ua писав про найгучніші та цікаві факти в житті чоловіка Єлизавети II принца Філіпа.