Як відомо, на днях у Саудівській Аравії відбувся музичний фестиваль, який вже наробив чимало галасу по всьому світу. А сталося це через гучне вбивство журналіста Джамаля Гашоггі та навмисне утискання прав жінок, яке напередодні сталося у країні. У зв'язку із цим, ряд знаменитостей звинувачують у продажності, бо ті виступили на концерті, незважаючи на такі події.

Саудівська Аравія, фото з вільних джерел

Як відзначається, під критику потрапили Ірина Шейк, Армі Гаммера та ще десяток не менш відомих і впливових артистів. Так, знаменитості посміхалися перед камерами, оспівували місцеву гостинність та всіма силами ігнорували незручні питання в соцмережах, які ставили розлючені фанати.

Щоправда, знайшлися й ті, хто відмовився від запрошення на музичний фестиваль. Так, серед них виявилася Емілі Ратажковскі, яка розповіла, що гонорар не змусить її їхати в цю країну з-за вбивства журналіста Джамаля Хашоггі і утиску прав жінок.

Нагадаємо, Росія перетворилася на "фабрику китайців": як та скільки заробляють на сурогатному материнстві у сусідній країні.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам старше 70 років збільшать виплати: умови та суми

Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому

Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила

Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю

Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що створено універсальний засіб від старості, запускають просто в мозок: подробиці революційного відкриття.