Британська королівська сім'я на піку популярності у всьому світі. Шанувальники стежать за кожним кроком її представників, копіюють стиль герцогинь. За минулі 10 років в житті королівських осіб сталося дуже багато цікавих подій.

Королева Єлизавета, фото: Getty Images

Весілля

Казкові і не дуже, діти, ювілеї, скандали - чим запам'яталися ці десять років для британської королівської сім'ї, і що може чекати Віндзорів попереду.

Королівська родина, фото: Daily Mirror

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Десятиліття почалося для королівської сім'ї вражаюче. Кейт Міддлтон, яка то сходилася, то розходилася з принцом Вільямом тримала у напрузі шанувальників. Коли старший син принцеси Діани нарешті зробив Кетрін довгождану пропозицію, весь світ зайшовся мало не в істериці. Простолюдинка увійде в королівську родину!

Світ давно не бачив такої казки. Мабуть, з часів весілля Діани і Чарльза.

Кейт Міддлтон, принци Вільям і Гаррі, фото: Splash

Кетрін посміхалася, крокуючи поруч зі статечним Вільямом в червоному мундирі ірландської гвардії. 23 мільйони чоловік "прилипли" до телеекранів під час трансляції церемонії 29 квітня 2011 року.

Принц Гаррі з Меган Маркл, фото:starctmag.com

Так було і з голлівудською актрисою Меган Маркл, яка спочатку не здобула у британців особливої любові. Весілля за всіма заповітам Вільяма і Кетрін трохи виправило ситуацію. Меган вирушила до вівтаря у травні 2018 у сукні від Givenchy.

25 вересня 2018-го в королівській родині відбулося небачене досі весілля. Це був перший одностатевий союз в родині Віндзорів. Явище, про яке й помислити не могли б раніше. Кузен Єлизавети II лорд Івар Маунтбеттен одружився з Джеймсом Коулом.

Принц Вільям та Кейт Міддлтон з дітьми, фото: Getty Images

Діти

Також королівська родина поповнилась новими наслідниками престолу. У Кейт Міддлтон і принца Вільяма народилось троє дітей, у Меган Маркл і принца Гаррі - один син.

З боку здається, що десять років зовсім не позначилися на Єлизаветі II. Вона - єдина константа в британському королівському сімействі. Все, як раніше.

Скандали

Ось вже хто як слід струснув королівську сім'ю, то це Меган Маркл. Нещодавно у мережі оприлюднили її фото топлес.

Незважаючи на те, що в цьому десятилітті піарники Віндзорів працювали не покладаючи рук, деяких казусів в сімействі, що стали надбанням громадськості, уникнути не вдалося. Єдиний розлучення в королівській родині переховувався близько року — двоюрідна племінниця королеви леді Давіна Віндзор розлучилася з 48-річним Гері Льюїсом. В іншому ж про конфлікти знаменитих пар ні слуху, ні духу. Але панує між ними тишь да гладь? Хто знає.

2019 рік був багатий на чутки навколо відносин "чудової четвірки" — Вільяма і Кейт і Гаррі з Меган.

Єлизавета II прибрала зі столу в Букінгемському замку фотографії рідних, які її розчарували в 2019 році. Пропав знімок Меган Маркл і Принца Гаррі в рамочці, а також немає портрета Принца Ендрю.

Варто зазначити, що Єлизавета II відзначить Різдво в компанії мартіні: незвичайні умови святкування в королівській родині.

Як повідомляв портал Знай.ua, королівська пара отримала новий удар: проти Меган Маркл і принца Гаррі збунтувалися піддані їх графства і вимагають позбавити герцогів Сассекських їх титулу.

Також портал Знай.ua писав, що королева Великобританії Єлизавета II вирушить у свій палац Сандрингем в графстві Норфолк. За багаторічною традицією, саме в цій заміській резиденції сім'я монарха зустрічає Різдво.