У звичайного російського священника, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх, правоохоронці вилучили близько 500 мільйонів рублів, пишуть іноземні ЗМІ.

Зауважимо, що подія мала місце ще на початку тижня. Так, настоятеля Свято-Троїцької обителі милосердя РПЦ під Оренбургом Миколу Стремського звинуватили у зґвалтуванні сімох прийомних дітей. Відзначимо, що всього на вихованні в сім’ї священника перебувають 70 осіб. Нині ж одна із підопічних, 13-річна дівчинка, вагітна.

Священик, фото з вільних джерел

Відтак, у чоловіка відбулися обшуки, під час якого поліцейські вилучили фінансові документи, особисті речі, цінності, музейну зброю, готівкову, комп'ютери, відеоархіви, а також заарештовано всі рахунки. Всього, як йдеться в повідомленні, слідчий комітет вилучив у священника понад пів мільярда рублів.

Нагадаємо, відео з Папою Римським отримало "нагороду".
Відоме на весь світ видання Reuters опублікувало у власному Twitter найкраще, на їхню думку, відео 2019 року. Ним став відеоролик із Папою Римським Франциском, де той на власний розсуд вибирає, кому цілувати його перстень, а кому ні.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, папа Франциск хоче визнати гріхом нанесення шкоди екології.

Також Знай.ua писав, папа Римський назвав позитивним кроком переговори Зеленського з Путіним