Нещодавно Кейт Міддлтон розповіла, що її півторарічний син - принц Луї вже починає активно базікати. А днями вона зізналася, яким було перше слово її молодшого сина.

Кейт повідомила про це під час підготовки до свого нового проекту — документальної різдвяній програмі BBC, присвяченій її благодійної акції.

Як з'ясувалося, Кейт — справжня фанатка Мері Беррі, її книгами з фотографіями Мері на обкладинці, заставлені всі полиці на кухні герцогині. І допитливій дитині Луї, який весь час показував пальчиком на одну з барвисто оформлених книг, Кейт не раз повторювала: "Це — Мері Беррі!" Результат виявився несподіваним і трохи збентежив герцогиню. Як повідомила Кейт, найпершим словом малюка стало не "мама" або "тато", а... Мері!

Кейт Міддлтон із сином

Варто нагадати, що герцогиня і дружина принца Вільяма дуже уважно ставиться до виховання принца Джорджа і принцеси Шарлоти. І на Різдво вона вирішила дозволити їм показати свої творчі навички.

Популярні новини зараз

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

У близькому оточенні Кейт стверджують, що вона активно залучає дітей до сімейних клопотів перед різдвяними святами. Відомо, що королівська родина має намір зустріти Різдво у Сандрихемском палаці, який є частиною садиби Віндзорської династії, яка розташована в Норфолку.

Кейт Міддлтон і принцеса Шарлотта

У цьому році Кейт вирішила, що діти вже досить дорослі і можна їм доручити процес прикраси різдвяної ялинки.

Нагадаємо, Королева Єлизавета II і Кейт Міддлтон влаштували баттл нарядів.

Як повідомляв Знай. ua, принц Вільям і Кейт Міддлтон стануть батьками в четвертий раз.

Також Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон підкорює великий теніс.