Надзвичайний випадок стався у Мурманську. Там загорівся багатостраждальний крейсер "Адмірал Кузнєцов", який в народі назву "Ганьба Путіна".

Зауважимо, що отримало судно цю назву через те, що раніше випадково затопило єдиний в РФ великий плавучий док, який і мав відремонтувати корабель.

Наразі ж, як повідомляють рятувальники, пожежа сталася під час ремонтних робіт в першому енерговідсіку у восьмій палубі. Зауважимо, що у момент, коли сталося загоряння, на крейсері перебували що найменше 400 працівників, яких евакуювали.

Пожежа на крейсері

"Близько п'ятої ранку відкрите горіння було ліквідовано. Площа пожежі склала 500 кв. Метрів", - йдеться в повідомленні рятувальників.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

В результаті кривава пожежа забрала життя однієї людина та 12 осіб відправила до лікарні. Окрім цього, доля одного члена екіпажу залишається невідомою.

Нагадаємо, раніше в Росії почалася масштабна пожежа: під ризиком вибуху газова станція, загорілися будівлі заводу лакофарбових виробів

Як повідомляв портал "Знай.ua", прокляття одеського коледжу: по гарячих слідах трагедії спалахнула нова пожежа, зловісні кадри

Також "Знай.ua" писав, що пожежу в одеському коледжі поставили на рейки криміналу, вручено першу підозру, трагедії можна було запобігти