У Бразилії заарештували чоловіка, який хотів допомогти матері скласти екзамен з водіння. Чоловік обрав для цього своєрідний спосіб.

Чоловік одягнув кольорову блузку і перуку, пофарбував нігті, зробив макіяж і саме в такому вигляді прийшов на іспит, передає ВВС.

Річ у тому, що матір 43-річного чоловіка вже втретє провалила іспит для отримання водійського посвідчення. Після цього її син вирішив втрутитися у ситуацію і просто скласти екзамен замість матері.

У Бразилії затримали шахрая

Як зазначається, все йшло без проблем, чоловік проїхався в автомобілі, однак згодом в інспектора виникли підозри, оскільки жінка на сидінні водія не була схожа на ту, яка була на фото в документах.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

"Він намагався бути максимально природним. Він використовував багато макіяжу з красиво намальовані нігтями й жіночі прикраси", - розповіла інструктор.

Однак через підозри інструктор викликав поліцію. Правоохоронці заарештували сина жінки, якому інкримінують шахрайство. Чоловік зазначив, що матір не знала про його план.

Нагадаємо, 8-річна дівчинка впоралася зі злочинцем, не чекаючи поліції: поліцейські можуть здавати посвідчення.

Як повідомляв портал Знай.uа, акторка "полунички" багато років приховувала від хлопця свою професію: пікантну таємницю дізнався весь світ.

Також портал Знай.uа писав, що помер легендарний французький модельєр Патрік-Луї Віттон: "Всі думки з його сім'єю".