Стало відомо, що у п'ятницю, 13 грудня, італійська авіакомпанія Alitalia скасувала 315 рейсів через страйк своїх же працівників, зокрема, пілотів і бортпровідників. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Авіакомпанія Alitalia

У результаті 24-годинного страйку у секторі повітряного транспорту, підтвердженими деякими італійськими профспілками 13 грудня, авіакомпанія Alitalia була змушена скасувати рейси, які були заплановані на цей день.

Слід зазначити, що рейси, які були заплановані на 13 грудня, у години пік - з 7:00 до 10:00 і з 18:00 до 21:00 виконувались у відповідності з графіком.

Також, через скасування рейсів 13 грудня у зв'язку з 24-годинним страйками авіакомпанія була змушена скасувати деякі рейси в четвер пізно ввечері, 12 грудня, і рано вранці в суботу, 14 грудня.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Авіакомпанія Alitalia

Нагадаємо, що Міжнародні авіалінії України потрапили в скандал. Так, мешканка столиці Лідія Шаблієнко опублікувала гнівне повідомлення, де розповіла про те, що її зламали дитячу коляску.

Як повідомляв портал Знай.ua, пасажирів італійської авіакомпанії Alitalia насторожив працівник аеропорту, який "ремонтував" літак з допомогою скотча.

Також портал Знай.ua писав, що українська регбистка, гравець Національної збірної України, Наталія Мазур стала обличчям одного з кращих авіакомпаній світу - Fly Emirates.