Надзвичайний випадок стався в місті Перт, що в Австралії. Там місцевий студент кілька років зустрічався із дівчиною, аж доки в гості до нього не приїхав брат. Відтак, він розповів молодику, що його обраниця є досить відомою порнозіркою та надає інтимні послуги за гроші, пише World of buzz.

Як відзначається, під час навчання в університеті Сяо, так звати юнака, познайомився з дівчиною, яка йому сподобалася, а пізніше і зовсім почав з нею зустрічатися. Студент робив своїй дамі серця дорогі подарунки, а вона дарувала йому любов.

Японка

Продовжувалися їх стосунки до тих пір, доки до хлопця не приїхав погостювати його брат, з яким він і познайомив свою дівчиною. А той в свою чергу, пролив світло на стосунки закоханих. З'ясувалося, що дівчина вела подвійне життя та активно знімалася у фільмах для дорослих, цим самим заробляючи на життя.

Щоправда, навіть незважаючи на все це, Сяо не відмовився від думки одружитися на своїй дамі та ввесь час намагався помиритися із дівчиною, але невдало – після чого повернувся назад до Китаю.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще
Нагадаємо, дочірня компанія порнографічного сайту Pornhub, сервіс Tube8, вводить винагороди за перегляд порнофільмів. За "роботу" будуть платити криптовалютою.

Як повідомляв портал Знай.ua, порносайт опублікував фільм про Медведєва

Також Знай.ua писав, які рубрики цікавлять українців на сайтах для дорослих