У Росії вирізали з відомого українського серіалу студії "Квартал 95" вирізали сцену з жартом про президента РФ Володимира Путіна.

Відповідна сцена була у першій серії першого сезону серіалу. На відео герою Володимира Зеленського, який зіграв головну роль у картині, пропонують на вибір дорогі годинники. Один з таких носить у серіалі Путін. Герой Зеленського перепитує: "Путін — Хубло?".

Зазначимо, що відразу після нормандського саміту" стало відомо, що російський телеканал "ТНТ" покаже український серіал "Слуга народу". Це перша поява даного серіалу на російському телебаченні. Раніше повідомлялося, що український серіал "Слуга народу" виробництва студії "Квартал 95" увійшов до трійки найпопулярніших в онлайн кінотеатрах Росії за перше півріччя 2019 року.

Пізніше з'явилася інформація, що ТНТ зняв з ефіру серіал "Слуга народу" із Зеленським у день показу перших трьох епізодів. Все після резонансу довкола вирізаним жартом про Путіна. Серіал перестав виходити у середу, 11 грудня.

Нагадаємо, Путін заявив, що Конституцію України потрібно змінити: "На постійній основі".

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський прокоментував протести під стінами свого офісу: "Я вже шкодую", відео.