В місті Чаттануга, штат Тенессі, електроенергію для різдвяної ялинки забезпечили в незвичайний спосіб, повідомляє Forbes.

Як повідомляється, працівники океанаріуму під’єднали ялинку до акваріуму, в якому мешкає електричний вугор — спеціальний пристрій підвищує напругу в мережі в залежності від того, скільки електроенергії створює рибина. Як відомо, вугрі генерують еленктроенергію під час пошуку здобичі, або у стресовому стані.

Попри те, що акваріум під’єднано до ялинки через “перехідник”, теоретично вугор міг би живити вогні на ялинці напряму. В природі ці риби здатні генерувати розряди напругою до 850 вольт. Звичайне їх місце проживання — ріки Південної Америки. В довжину дорослий вугор досягає трьох метрів. Електричні розряди вугрі створюють органами, розташованами по усій довжині тіла, для того, щоб шукати здобич та приголомшувати її, а також як засіб самозахисту від природніх ворогів.

Нагадуємо, що влітку на озері Мічіган місцевий мешканець помітив незвичайну істоту, відео з якою виклав у соціальні мережі.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Джошуа і Руїс домовилися про реванш.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що тіло невідомого чоловіка виявили на вулиці Пулюя.