Стало відомо, що один з найбільших міст світу, а саме Мумбай (Індія), йде прямо під воду. Такі далеко невтішні прогнози дають індійські екологи. Про це повідомляє телеканал НТН.

В Індії затопило один з найбільших міст світу

Жителям рекомендують шукати інше місце для зведення нового мегаполісу. Через цю катастрофу будинку залило водою. Поки не уточнюється, що робити громадянам Мумбая з бідних районів міста і де його можуть побудувати, і що робити жителям бідних районів.

В Індії затопило один з найбільших міст світу

Нагадаємо, що в чотирьох французьких департаментах оголошено "помаранчевий" рівень небезпеки через потужний шторм Амелі на узбережжя Західної Європи.

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, популярний серед українських туристів курорт Кирилівка, що під Запоріжжям, накрило потужним штормом.

Також портал Знай.ua писав, що знаменита італійська Венеція переживає потужні паводки, місто може повністю піти під воду. З-за масштабної повені вже загинули кілька людей, у місті оголосили надзвичайний стан. Рівень води досяг 1,87 метра, більше було тільки в 1966 році, коли вода піднялася на 1,94 метра.