На днях у США сталася масштабна стрілянина. Відтак, у Французькому кварталі американського міста Новий Орлеан невідомий несподівано почав розстрілювати місцевих мешканців, повідомляє американська поліція.

Як відзначається, кривава розправа сталася близько одинадцятої дня. Так, чоловік, мотиви якого і досі невідомі, розстріляв близько 11 людей, які наразі госпіталізовані - двоє з них перебувають у критичному стані.

Підкреслюється, що зловмисника вдалося затримати відразу біля місця скоєння злочину, щоправда, його причетність до стрілянини ще розслідується.

Нагадаємо, що у Краснодарському краї невідомий чоловік жорстко поглумився над 9-річною дівчинкою. Школярку жорстоко побили, зґвалтували і покинули помирати у вигрібній ямі сільського туалету. Місцевим медикам дивом вдалося зберегти дитині життя. За інформацією правоохоронців, інцидент стався в селищі Рудниківський

Також Знай.uа писав, що пекельний туман наробив біди під Одесою, екстремальні кадри.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам доплатять солідні гроші: надбавки приходитимуть три місяці

Пенсіонерам старше 70 років збільшать виплати: умови та суми

На 1000 грн дорожче: тепловики визначились із тарифом для населення

Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому

Показати ще

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що моторошна НП перетворила Київ на Венецію: господарський "талант" Кличка показали одним відео.