Канцлер Німеччини Ангела Меркель 28 листопада впала, піднімаючись на сцену Берлінської конференції з багатосторонньої торгівлі та цифрової безпеки. Подія потрапила на відео та була опублікована в YouTube.

28 листопада в Берліні відбулася конференція, на якій з промовою виступила канцлер Німеччини. Саме на даному заході із Меркель трапилася прикра неприємність. Піднімаючись на сцену для виступу, Ангела Меркель оступилася і впала додолу.

Ангела Меркель, фото: comments.ua

Проте канцлер швидко піднялася і навіть пожартувала зі свого несподіваного падіння. Також Меркель не стала скасовувати свою промову, яку почала із жарту, що не помітила сходинки, але обов'язково скористається ними в наступний раз.

Інцидент викликав чималий інтерес через недавні чутки про погіршення здоров'я 65-річної Меркель. Останнім часом у канцлера Німеччини декілька разів публічно сталися напади тремтіння, один із яких був на урочистому заході з президентом України Володимиром Зеленським.

Ангела Меркель та Володимир Зеленський, фото: Сайт президента

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Слід зазначити, що Ангела Меркель жодним чином не коментує свій стан здоров'я, запевняючи, що з нею все добре. Проте, вона заявила, що це її останній термін як канцлера Німеччини.

Нагадаємо, раніше Галкін висміяв пошуки нареченої для Путіна: "Меркель виявилася негідною"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меркель не допоможе Україні на зустрічі у "нормандськім форматі", канцлер Німеччини важко хвора

Також "Знай.ua" писав, що Путін і Меркель телефоном обговорили питання щодо транзиту російського газу через Україну