Відомо, що водій вантажівки-рефрижератора, в якій загинули 39 людей, визнав у суді в понеділок, 25 листопада, що займався перевезенням нелегальних мігрантів у Великобританії приблизно 1,5 року.

Так, 25-річний Мо Робінсон з Північної Ірландії на судовому засіданні визнав себе винним в організації нелегальної міграції в Британію.

Мо Робінсон

Можливо цей канал був частиною глобальної мережі.

Чоловік розповів, що брав участь у незаконній діяльності з 1 травня 2018 року до 24 жовтня 2019 року. Слід зазначити, що саме в цей день його заарештували за підозрою в причетності до загибелі людей у вантажівці в Ессексі.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Показати ще

Також Робінсон визнав, що за свою діяльність отримував гроші кримінального походження.

Більш того, до загибелі мігрантів, чоловікові також інкримінують організацію нелегальної міграції та контрабанди.

Вантажівка з 39 тілами

Також разом з ним у цій справі проходить 23-річний Крістофер Кеннеді. Його звинувачують в організації нелегальної міграції людей в Британії.

До того ж, під заставу випустили ще 3 осіб, яких затримали за підозрою в причетності до даного злочину.

Вантажівка-рефрижератор з тілами 39 осіб, за кермом якого перебував Робінсон, була виявлена в промисловій зоні міста Грейс наприкінці жовтня 2019 року.

Загиблими виявилися чоловіки (31) і жінки (8), серед яких були і неповнолітні. Всі вони були громадянами В'єтнаму.

Вантажівка з 39 тілами

Нагадаємо, що на Київщині сталася страшна ДТП за участю легкового автомобіля і пасажирського автобуса. Отже, останній влетів в авто і практично зніс його з дороги.

Як повідомляв портал Знай.ua, дитячий омбудсмен Микола Кулеба 24 листопада потрапив у жахливу ДТП в Чабанах Київської області. В результаті автомобільної аварії серйозно постраждали його діти — старший син Тимофій і 10-річний Єлисей.

Також портал Знай.ua писав, що на трасі "Київ – Одеса" сталася аварія, у якій постраждали 11 транспортних засобів і троє людей.