У Білорусі затримали головного редактора білоруського видання by24.org Володимира Чуденцова. Згідно з попередньою інформацією, Чуденцова, який працював над фільмом про Лукашенка, підозрюють у зберіганні наркотиків. Проте, мама журналіста переконана, що наркотики йому підкинули.

Повідомляється, що редактора білоруського видання схопили у поїзді Брест-Варшава на кордоні. Мати затриманого Ніна Зуєва розповіла, що його затримали на три доби і наразі кримінальну справу не порушували.

Володимир Чуденцов, фото: facebook.com/chudentsov

"Володя їхав у поїзді, вийшов в туалет, в цей час у нього в сумці знайшли пакетик з речовиною, мені сказали, що там були наркотики", – розповіла вона журналістам.

В МВС інформацію про затримання журналіста поки не коментують. Відомо, що затримання відбулося ще 21 листопада. Журналіста доправили в СІЗО міста Брест, а в його мінській квартирі провели обшук, в результаті якого були виявлені пакети з наркотиками.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Варто зауважити, що автор телеграм-каналу NEXTA Степан Путіло повідомив, що Чуденцов допомагав йому працювати над фільмом про Лукашенка. Путіло пов'язує затримання Чуденцова із його причетністю до фільму "Лукашенко. Кримінальні матеріали", який вже переглянули близько 2 млн осіб.

Олександр Лукашенко, president.gov.by

"Він ніколи не був безпосередньо пов'язаний з каналом – живучи в Білорусі це небезпечно. Однак багато в чому допомагав, консультував, а іноді допомагав в редактурі текстів. Безкоштовно, по своїй волі, ризикуючи свободою", - розповів Путіло. Степан Путіло

Обурені коментатори у мережі пророкують Лукашенку долю Януковича і не вірять у причетність Чуденцов до наркотиків. До прикладу, один із коментаторів написав: "Скоро буде тікати, як Янукович до свого друга Путіна".

Коментар у мережі, скріншот

Нагадаємо, раніше Зеленський відмовився прийняти допомогу Лукашенко у захисті від армії Путіна

Як повідомляв портал "Знай.ua", мережу підірвав знімок Лукашенко з моделлю, яка стала депутатом

Також "Знай.ua" писав, що Лукашенко йде на новий президентський термін, відмовитись не зміг