Герцоги Кембриджські у четвер, 21-го листопада, повинні були відвідати церемонію нагородження премії Tusk Conservation Awards. Однак за кілька годин до події з'ясувалося, що Кейт Міддлтон не відвідає захід через здоров'я своїх дітей. Але вона вирішила по-своєму відзначити фіналістів, і прийняла їх у Кенсингтонському палаці.

Кейт Міддлтон і принц Вільям з гостями, Instagram

"Сьогодні молоді люди в усьому світі б'ють тервогу голосніше і наполегливіше, ніж коли-небудь раніше. Молоде покоління прекрасно розуміє, що ми не можемо просто продовжувати в тому ж дусі. Ми повинні рухатися швидше та ефективніше, щоб знайти способи збалансувати наші вимоги на цій планеті з природою, з якою ми її поділяємо. Раніше сьогодні ми з Кетрін провели деякий час з номінантами і фіналістами #TuskAwards. Їх хоробрість, цілеспрямованість і відданість справі збереження Африки неймовірно глибокі. Карлос, Томас, Гледіс, Дженерия, Бенсон і їх колеги дійсно надихають і дають нам надію на те, що зміни можливі", – написав принц Вільям на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Кейт Міддлтон і принц Вільям з гостями, Instagram

Так, для цієї події герцогиня Кембриджська одягла сукню Beulah London, яку вона вже одягала при виході у світ. Вона прекрасно підкреслила струнке тіло Міддлтон і її жіночність. Сукня виглядала просто, без зайвої химерності і досить урочисто. Доповнили наряд човники на невисокому каблуці, дрібні сережки. Зачіску їй зробили об'ємну, а макіяж – мінімалістичний.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

На обліку, уточнюється, у розшуку: українцям пояснили статуси у додатку "Резерв+"

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Показати ще

Принц Вільям з гостями, Instagram

Герцог Кембриджський був одягнений у класичний костюм. Королівське подружжя поспілкувалася з фіналістами конкурсу за чашкою чаю і обговорила їх діяльність. Принц Вільям і Кейт Міддлтон виглядали веселими і щасливими.

Принц Вільям з гостями, Instagram

Кейт Міддлтон з гостями, Instagram

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон вийшла в світ у новому приголомшливому сукні від улюбленого дизайнера.

Як повідомляв портал Знай.ua, Єлизавета II і принц Філіпп відсвяткували 72-шу річницю весілля. Члени королівської сім'ї привітали пару з приголомшливою датою.

Також портал Знай.ua писав, що дочка Кейт Міддлтон і принца Вільяма в 2019 році відправилася в школу в перший клас. Іноземні ЗМІ облетіли фотографії, на яких дівчинка в присутності батьків тисне руку вчительки в перший день навчання.