15 листопада в мережі з'явилося відео, на якому 36-річна вчителька із середньої школи в штаті Меріленд, США, побилася з 17-річною ученицею. Офіційно про це повідомила поліція округу Принц-Джордж. Після відео вчительку звинуватили у нападі.

Середня школа Ларго знаходиться у Верхньому Мальборо, штат Меріленд. Хенк Ставінскі, начальник поліції, - сказав під час прес-конференції 15 листопада, п'ятниця, що сварка в цій школі була "дуже, дуже тривожною".

До бійки, яка сталася між вчителькою та ученицею, повідомляє Ставінскі, у жінок був "фізичний контакт".

"Потім учитель здійснює напад на цю ученицю. Характер цього нападу був надзвичайно насильницьким, і це поведінка має злочинний характер", - повідомив начальник поліції.

На відео добре видно, як вчителька завдає своїй учениці удари.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Моніка Голдсон, генеральний директор державних шкіл округу Принц-Джордж також висловилася щодо інциденту:

"Важливо знати, що ми встановили високі очікування і стандарти для наших співробітників і студентів, і те, що ви бачили на відео, не уособлює собою важку роботу, яку виконують понад 10 000 вчителів кожен день".

В поліції повідомляють, що обидві учасниці бійки не відчували потреби в допомозі медиків. Близько 30 учнів та 8 представників школи беруть участь у розслідуванні. Вчительці Вівіан Нуарі поліція пред'явила звинувачення у фізичному насильстві над дітьми та нападі другого ступеня тяжкості. У даний момент вчительку заарештували.

Нагадаємо, раніше побиття школярки в Запоріжжі: сестра покаліченої дівчинки вийшла на стежку війни, кривдниць хочуть "пробачити".

Також Знай.uа писав, що у Кропивницькому школярі натовпом накинулися на третьокласника: "Я боюся вести дитину в школу".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що запорожець заступився за жінку і впав у кому.