Після того, як Міжнародна слідча група (JIT), яка розслідує катастрофу літака Boeing-777 рейсу MH17 над тимчасово окупованому РФ Донбасом влітку 2014 року, оприлюднила свіжу інформацію, Німеччина закликала Росію до співпраці в розслідуванні цієї справи.

Крах літака МН17

В МЗС Німеччини наголосили, що звинувачення на адресу Росії є дуже вагомими.

"Це - серйозні звинувачення. Ми, як і раніше, вважаємо, що розслідування Міжнародної слідчої групи робить вагомий внесок у з'ясування обставин збиття літака рейсу MH17, в результаті чого загинули 298 осіб", - заявила прессекретар МЗС ФРН Марія Адебар.

До того ж, Адебар зазначила, що уряд Німеччини підтримує позицію Нідерландів та інших країн, які вимагають, щоб винні у цій події були знайдені і притягнуті до відповідальності.

Популярні новини зараз

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

"Звичайно, Росія повинна конструктивно співпрацювати при розслідуванні цього злочину", - сказала Марія.

Крах літака МН17

Нагадаємо, що у Росії стався прикрий інцидент в небі. 6 листопада літак Boeing 777 рейсом "Москва – Пунта-Кана" (Домініканська республіка) зламався під час польоту. Апарат здійснив аварійну посадку в аеропорту Шереметьєво.

Як повідомляв портал Знай.ua, в ЗМІ з'явилася інформація, що в аеропорту "Схіпхол в Амстердамі, столиці Нідерландів, сталася НП - невідомий захопив пасажирський літак.

Також портал Знай.ua писав, що пілот китайської авіакомпанії Air Guilin довічно усунули від польотів.