Дружина принца Гаррі Меган Маркл спровокувала хвилю чуток про "цікаве положення". Британці почали підозрювати, що герцогиня Сассекська чекає другу дитину.
Після святкування Дня Пам'яті в королівському Альберт-Холі у пресі появилася світлина Меган, яка й стала причиною чуток. На святкування Дня пам'яті дружина принца Гаррі зробила специфічний жест, який і викликав підозри щодо другої вагітності Маркл.

Меган Маркл та принц Гаррі, Instagram

В той вечір багато хто замітив, що Меган Маркл не прибирала руку з живота — такий жест часто використовують майбутні матусі. І сама герцогиня використовувала таке положення рук, коли чекала свого первістка Арчі. Меган навіть позувала у такій позі протягом всієї вагітності.

Крім цього у британській пресі появилася інформація, начебто принц Гаррі почав цікавитися секретами виховання погодків. На нещодавній зустрічі онук королеви розпитував офіцерських дружин про те, як їм вдається управлятися з двома маленькими дітьми.

Меган Маркk та Принц Гаррі, TACC

На захід присвячений Дню пам'яті герцогиня Сассекска прийшла у чорному платті Erdem, об'ємна спідниця якого цілком могла б приховати невеликий животик. Також відмітили, що фігура 38-річної дружини Гаррі виглядає більш округлою.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Та всупереч всім переліченим ознакам, що можуть вказувати на вагітність Меган, існує думка, що герцогиня всього-на-всього звикла до такого положення рук під час недавньої вагітності. А фасон сукні може пояснюватися тим, що герцогиня намагалася приховати недоліки своєї фігури.

Батьками Гаррі і Меган стали зовсім недавно, їхньому малюку Арчі нещодавно виповнилося пів року.

Меган Маркл та принц Гаррі, Instagram

Меган Маркл, Instagram

Британська королівська родина, Instagram

Нагадаємо, раніше Меган Маркл і принц Гаррі отримали несподіваного союзника

Як повідомляв портал "Знай.ua", сину Меган Маркл та принца Гаррі виповнилося пів року

Також "Знай.ua" писав, що королева Єлизавета відмовилася від хутряного одягу