Місто Томс Рівер, штат Нью-Джерсі в США заполонили дикі птахи, які заважають нормально жити місцевим жителям. Птахи виявилися настільки нахабними, що жителі кажуть, що вони "гірше за собак".

Через навалу диких індичок люди бояться вийти зі свого будинку. Кілька десятків великих індиків вештаються 55 кварталами міста і поки не збираються їх, судячи з усього, залишати.

Індички в місті, CBS

За словами жителів міста, птиці перекривають дороги, що створює небезпеку під час руху, не дають підійти до своїх машин "підозріло" витріщаються. Через це деякі місцеві бояться залишати свої будинки.

Сінді Ліджой, одна з мешканок міста, говорить: "Це проблема. Наш листоноша, будь він тут сказав би, що вони (індички, - ред.) гірше за собак".

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

У службі з вилову тварин повідомили, що не можуть відловити цих індиків, оскільки вони нічим не хворіють і не поводяться агресивно. Згідно із законодавством, не можна відловлювати просто так диких тварин.

Індички в місті, CBS

Співробітники служби розповіли, як боротися з дикими індичками. Вони бояться гучних звуків, наприклад, гуркоту посуду. В організації уточнюють: "Щоб птахи пішли, потрібно показати, що їм тут не раді". Ще птахів можна відлякати парасолькою - досить різко розкрити її прямо перед ними.

Нагадаємо, раніше чому гуси летять клином: люди були б сильнішими, якби взяли приклад з птахів.

Також Знай.uа писав, що у Карпатах через зміни клімату буянять ведмеді, місцеві перелякані: "Боюся, щоб не вбили".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що копи ганялися за диким звіром два дні, ікласта тварюка налякала все місто.