Унікальний випадок, який схожий на сюжет до якогось фантастичного фільму, стався у Китаї. Відтак, місцевий мешканець понад 15 років жив із 12-сантиметровим черв'яком у мозку, пише Mirror Online.

Як відзначається, ще в далекому 2007 році китаєць звернувся до лікарів зі скаргами щодо головного болю та оніміння лівої частини тіла. Тоді у пацієнта діагностували пухлину в мозку, щоправда, лікування так і не допомогло - чоловіку ставало все гірше.

Вже через 11 років, у 2018, медики з'ясували справжню причину проблем зі здоров'ям чоловіка. І слід зауважити, що це унікальний випадок, адже це став черв'як-паразит, який оселився в голові чоловіка і вже почав харчуватися тканинами мозку. Однак тоді робити операцію лікарі не ризикнули - черв'як був занадто близько до важливих частин мозку.

Нині ж медики вилікували чоловіка – вони провели двогодинну операцію і витягли з голови пацієнта 12-сантиментрового хробака, який 15 років жив в голові чоловіка. Зараз життю чоловіка нічого не загрожує.

Нагадаємо, вчені знайшли легкий спосіб схуднення: можна не вилазити з ліжка.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Марс нарешті звернувся до людей: як лунають жахливі "слова" Червоної планети, відео.

Знай.uа писав, знайдено свідоцтва найжорсткіших у світі тортур, незбагненно: розіп'яли, проткнули і обезголовили.