Стало відомо, що у Санкт-Петербурзі чоловік засунув собі в пряму кишку здоровенний фалос, після чого йому довелося звернутися до медиків. Лікарям насилу вдалося врятувати пацієнта. Про це повідомляє "Доктор Пітер".

Так, чоловік потрапив у лікарню у важкому стані з величезним стороннім предметом у прямій кишці.

Медики з прямої кишки чоловіка вилучили величезний фалос

"Протягом години його обстежили і відправили на операційний стіл. Операція була непростою через великі обсяги предмета. Він був настільки великий, що якби чоловіка не прооперували за екстреними свідченнями, він міг би померти від больового шоку", – заявили лікарі.

До того ж, фалос настільки здавив судини, що настала тимчасова ішемія кишечнику, а сама ж кишка була значно травмована. Хірурги успішно прооперували пацієнта, і змогли витягти сторонній предмет, а також наклали колостому. На даний момент чоловік знаходиться практично в задовільному стані.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Але шоковані медики не змогли залишити цю історію без розголосу і опублікували в мережі відео з пацієнтом і фалосом.

"В лікарні створена комісія, яка розбирається, як могло статися, що в ході однієї операції були допущені два серйозні порушення. По-перше, порушена медична етика та деонтологія, і комісія буде приймати серйозні заходи в зв'язку з цим. По-друге, порушені санітарні норми: в операційній може перебувати тільки бригада хірургів, анестезіолог-реаніматолог, сестра-анестезистка, операційна медсестра. Але всьому всупереч там опинилися люди, що не мали відношення до операції", – повідомили в лікарні.

Нагадаємо, що в Запоріжжі 15-річна дівчинка стала матір'ю двійні. Діти народилися раніше терміну, на 33 тижні вагітності, і перебувають у важкому стані.

Як повідомляв портал Знай.ua, 16-річний хлопець здивує лікаря Катерину Безвершенко запущеною формою конглобатных вугрів, а пацієнтка Лариса Канівець повідає про досить незвичайної залежності.

Також портал Знай.ua писав, що практикуючий стоматолог-ортопед та засновник мережі діагностичних рентген-центрів Voxel Булат Шакіров розповів, як зміниться стоматологія в найближчі десять років, а наукові і технічні досягнення допоможуть не боятися стоматологів.