Відомий російський письменник Олександр Проханов зробив скандальну заяву. Він назвав репресії очільника СРСР Йосифа Сталіна у 30-х роках минулого століття "прекрасними" і "чудовими".

Про це пишуть місцеві російські ЗМІ.

Проханов вважає, що саме репресії допомогли здобути перемогу 1945 року і це має бути визнано всіма. Проханов заявив, що Росію задумали як силу, що зупинить фашизм. Проханов додав, що всі невинні жертви сталінського тоталітарного режиму працювали на знищення Рейху.

"І Росії, саме радянській, сталінській Росії, було призначено зупинити це зло. І це було зроблено жахливими засобами, але інших не було – пекло ж не перемагається...", – стверджує він.

Олександр Проханов, КП

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Також письменник розповів, що побував на Колимі, де жителі СРСР йшли по етапах. За його словами людей там мучили "на благо Радянського Союзу".

"Вони добували золото. Вони добували золото, і з цього золота не робили намиста, які не робили годинників за 200 тисяч доларів, які носять на зап'ястях наші... Це золото йшло на купівлю заводів, інженерів, технологій. Це було теж золото перемоги. І тому ці мученики, мученики Колими, вони у своїм цілковито неприроднім, трагічнім бутті знову працювали на 1945 рік", – підсумував Проханов.

Сталін - кат українського народу

Нагадаємо, що коміки шоу "Квартал 95" і "Ліга сміху" показали дружин і дітей: Кравець, Кошовий, Ткач, Казанін, Ласточкін разом з сім'ями, фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Путін намагався розв'язати ще одну війну: відправив два контейнери грошей, деталі.

Також портал Знай.uа писав, що мама Насті Каменських зробила несподівану заяву, фанати гадають: "Скоро бабусею буде".