Три жінки з міста Шандорфалва, Угорщина, одного разу у 2019 році вкрали автобус і відправили в місто Сегед.

Як повідомляє прокурор, спливли деталі нічного відриву жінок. Згідно з обвинувальним висновком, двоє з жінок працювали прибиральницями в автобусної компанії. Вони могли безперешкодно дістати ключі.

Угорська поліція, Depositphotos

Жінки зустрілися після роботи, купили алкогольні напої. Випивали вони їх на дитячому майданчику, а потім вирішили відправитися на автовокзал. Приблизно о 14:00 жінки викрали автобус, його вартість оцінюється в 55 млн форинтів (4,5 млн гривень). Спочатку жінки включили двигун, щоб зігрітися. На водійських місцях вони продовжували пити. Але потім одна вирішила пересісти за кермо і зробити пару кіл на автовокзалі.

Жінка за кермом, Onliner

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

А потім жінки вирішили відправитися в Сегед в тютюновий кіоск. Під час своєї подорожі вони збили два дорожніх знаки. Пошкодження автобуса оцінюють приблизно в 600 тис. форинтів (49 тис. гривень). Зранку вони вирушили до знайомого водія, який водить цей автобус в робочий час, щоб здивувати його.

Прокуратура Сегеда звинуватила жінок в тому, що вони незаконно заволоділи транспортним засобом, а одну з них ще і в тому, що вона вела автобус в нетверезому стані. Одну жінку позбавили покарання, бо вона виявилася неповнолітньою. Жінок змусять заплатити штраф.

Нагадаємо, раніше п'яну дніпрянку "закодували" прямо в маршрутці, дикі кадри.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі розпалена парочка розгубила секс-іграшки по всій маршрутці, "трохи захопилися": пікантне відео.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що прикарпатець викрав швидку і поїхав додому: головне - без пробок.