Російський політолог Станіслав Бєлковський заявив, що можливе рішення президента РФ Володимира Путіна списати росіянам кредити дозволить йому піти у відставку "великим лідером".

Про це він заявив 2 листопада в ефірі радіостанції "Ехо Москви".

"Хотів би... звернутися до Володимира Путіна і внести деякі пропозиції. А саме списати все мікрокредити. Ліквідувати всі мікрофінансові організації і списати російському народу все мікрокредити. Це є не менш важливим кроком, ніж примирення з Заходом... Пробачимо російському народу кредити, і тоді Володимир Володимирович Путін йде у відставку великим лідером", – сказав Бєлковський.

Володимир Путін

Політолог впевнений, що "проблема закредитованості росіян дуже велика, бо саме при Путіні вони звикли безвідповідально брати кредити".

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"Російські люди безголові – ми з вами знаємо це. Це, природно, відноситься і до мене, оскільки я класичний російська людина. Тому я нікого не ображаю. Якщо я когось і ображаю, то себе. Вони набирають кредитів, а потім не знають, як їх віддавати. І ось щоб помилувати людей, потрібно пробачити їм кредити", – зазначив він.

Володимир Путін // фото Getty Images

Бєлковський заявив, що в першу чергу треба любити власний народ. А у росіян так не прийнято. Тож, на праведний гнів політолога нарвались і президент РФ, і простий народ.

Нагадаємо, Путіна попустили його ж помічники, регоче весь світ: режиму Кремля залишилось недовго.

Як повідомляв Знай.ua, Ліза Пєскова приголомшила скандальними думками про гомосексуальність.

Також Знай.ua писав, що дочка кремлівського пропагандиста Пєскова затесалася в Європарламент.