Багато прихильників Королівства задаються питанням, чому королева Єлизавета не дозволила Меган Маркл використовувати Смарагдову тіару в день весілля.

Власне, ця розповідь - це не що інше, як королівський міф. Згідно з історією, королева запросила Меган в простору кімнату з колекцією тіарів і дозволила їй вибрати ту, яку вона хотіла б одягнути для свого весілля.

Коли Меган вибирала одну, тіару, яку ніхто в родині ніколи не носив. Королева Єлизавета нібито вигадала історію про свою вибрану тіару, яка має російське походження, щоб вона могла завадити Меган носити її.

Принц Гаррі з Меган Маркл і їхнім сином Арчі

За словами королівського послідовника Девіда Берна, правда полягає в тому, що Меган ніколи насправді не вибирала смарагдову тіару в першу чергу.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Чому Меган, нібито, вибрала б тіару із смарагдами, коли на сукні чи фізичних особливостях нічого не виходило, це не зрозуміло нікого, окрім тих, хто розказує дурницьку історію", - сказав він.

Меган Маркл і принц Гаррі \\ фото Getty Images

Інша королівська послідовниця Мечелла Блер також вказала, що історія про те, що герцогині Сассекській було відмовлено у використанні смарагдової діадеми, є лише чуткою, що і принц Гаррі, і Меган були дуже нещасні. Блер заявив, що артефакти з весілля принца Гаррі та Меган можуть довести, що королева Єлизавета ніколи не відмовляла Меган у використанні суперечливої ​​діамазії смарагду.

У власній звукозаписі Меган заявила, що королева Єлизавета дала їй свободу вибирати тіару, яку вона хотіла б одягнути в день свого весілля.

"Мені пощастило вибрати цю чудову діадею діадеї в стилі ар-деко", - сказала вона.

"Гаррі та я поїхали до Букінгемського палацу, щоб зустрітися зі своєю Величністю Королевою, щоб вибрати один із варіантів, який був там, який був надзвичайно сюрреалістичним днем, як ви можете собі уявити", - додала вона.

Нагадаємо, принц Гаррі глибоко стурбований здоров'ям’ям Меган Маркл: "Принцеса Діана також..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл з’явиться на телеекранах: колишня акторка розповість про труднощі материнства у фільмі.

Також портал Знай.uа писав, що принц Гаррі глибоко стурбований здоров’ям Меган Маркл: "Принцеса Діана також..."