МВС перевірить наїзд машини служби протоколу Медведєва на пішохода. За інформацією ЗМІ, з місця аварії водій поїхав, заявивши, що переконався в безпеці постраждалого людини.

Обставини наїзду на пішохода під Красногорському уточнюють співробітники ДІБДР Московської області.

Пригода сталася в селищі Нахабіно під Красногорському. Ford Mondeo, на якому їздять співробітники служби протоколу Медведєва, на пішохідному переході збив чоловіка. За даними телеграм-каналу 112, за кермом іномарки перебував Олександр Курзін. За інформацією РБК, водій є співробітником "Автобази № 2" управсправами президента.

Сам шофер розповів, що виходив з машини, переконався, що потерпілий не отримав пошкоджень і поїхав. Однак, заяву в поліцію все ж надійшло. Проводиться перевірка.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Сам Курзін досвідчений водій, стаж - 18 років, однак, це не завадило йому порушити посадові інструкції і навіть не викликати ГИБДД.

Пасажирів у момент аварії в машині не було. Людину збили на пішохідному переході біля зупинки "Пожежна частина". Водій повинен був поступитися дорогою, однак не зробив цього.

Дмитрий Медведев

В автоколону потрапив в аварію автомобіль прибув з розбитим переднім склом, додали співрозмовники видання. Тепер це не машина перших осіб, а об'єкт дізнання.

Нагадаємо, "Моніка Зеленський": Медведєв відреагував на порівняння президента України зі скандальною Левінські.