Депутатку відрахували з університету, а керівництво вишу заявило, що дівчина більше ніколи не зможе вступити в цей навчальний заклад.

Депутат парламенту Бангладеш Тамань Нусрат найняла вісім двійників, щоб здати тести в університеті, де здобувала ступінь бакалавра. Про це пише The Guardian.

За даними видання, вона найняла двійників, які замість неї мали здати 13 іспитів у Відкритому університеті Бангладеш (Bangladesh Open University). Скандал розгорівся після того, як представники телекомпанії Nagorik TV, потрапивши в екзаменаційне приміщення, помітили одну з двійників Нусрат. Відеоролик за участю жінки-двійника швидко став вірусним.

Також видання зазначає, що Нусрат вчилася на ступінь бакалавра , а до парламенту її обрали в минулому році.

До слова, в самому університеті знали про ситуацію з двійниками, але ніхто не відреагував, оскільки Нусрат родом з дуже впливової родини.

″Двійники були захищені м'язистими депутатами, коли вони сиділи на тестах. Всі знали це, але ніхто не вимовив ні слова, тому що вона з дуже впливової родини″, - розповів одиг з чиновників унверситету.

Після скандалу, дівчину відрахувади з вишу а керівництво навчального закладу заявило, що дівчина більше ніколи не зможе вступити в цей університет.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

″Ми її вигнали, бо вона вчинила злочин. Злочин - це злочин. Ми скасували її зарахування. Вона більше ніколи не зможе потрапити сюди", - заявив керівник БОУ, МА Маннан.

Сама Нусрат відмовилася коментувати ситуацію.

Нагадаємо, Знай.ua склав свій рейтинг парламентських красунь

Як повідомляв портал Знай.ua, після від'їзду Зеленського в Раді почалися "мутки" з гральним бізнесом

Також Знай.ua писав, Рябошапка зробив сенсаційну заяву про "Слуг народу"